Om os

Thisted Frø er en specialforretning med mange specialer, hvor råd og vejledning for os står som det væsentligste.
Som navnet siger ligger hovedvægten på frø til mark og have. Vi er medlem af frøhandlerforeningen DANFRØ, som har Danmarks største udvalg i forskellige frøsorter til have og drivhus.

Også andre naturlige ting til haven indgår i sortimentet, så som isenkram - drivhuse - vand i haven - granit - kemikalier - blomsterløg o.m.a.

Fuglefrø blev hurtigt et naturligt supplement til de øvrige frø, og netop nu er det ved at være tid til at tænke på de vilde fugle i naturen.

Gennem de seneste år er der opbygget en stor afdeling med foder og tilbehør til hund og kat, samt andre kæledyr. Senest har vi fået en afdeling med noget virkeligt godt til alle vi to-benede, nemlig en stort udvalg i Whisky.
Lidt historie:
Firmaet er oprindelig startet som Thisted Kontrollerede Markfrøkontor med adresse på havnen i Thisted (den røde træbygning, der var een af de sidste bygninger på havnen). Disse lokaler blev for trange midt i tresserne, hvorefter bygningen på Ringvejen, hvor bl.a. Thy Elektro har til huse i dag, blev opført. På det tidspunkt var det markfrø og korn det stort set drejede sig om, idet der dengang var såvel kontraktavl på frø - renseri m.m.

Den daværende ejerkreds besluttede i 1970 at afhænde firmaet, hvorfor det nuværende Thisted Frø blev startet på Thorstedvej 88 i 1971. På det tidspunkt i et ombygget nedlagt landbrug, ejet af min far, Kristian Sørensen, som døde i 2008.

En større ombygning i 1976 gav rammerne om den nuværende forretning, som jeg overtog i 1988.

Med venlig hilsen

John Holst
Thisted Frø